Sikkerhed og miljø

SA-EL Gruppen ApS – Det sikre valg!

Bedst mulig sikring af vores kunder, medarbejdere samt miljøet

Det er SA-EL Gruppen ApS ambition til enhver tid at levere produkter og ydelser, der er i overensstemmelse med vore kunders ønsker og tilfredshed.

Med henblik på at sikre vore kunder bedst muligt er vi medlem af Tekniq’s garantiordning.

For at sikre vore medarbejdere og miljøet bedst muligt har vi indført et ISO-certificeret KLS, som står for kvalitetsledelsesystem.

Godt håndværk – med garanti!

I SA-EL Gruppen’s har vi ikke noget højere ønske end at levere godt håndværk, der gør vore kunder glade for samarbejdet med os og tilfredse med den måde, som vi løser opgaverne på.

Virksomheden er medlem af Tekniq med henblik på at sikre vore kunder bedst muligt, er vi naturligvis også tilknyttet de garantiordninger, som Tekniq har etableret.

Hvis du benytter dig af en el-installatør, der er medlem af Tekniq, er du dækket ind af Tekniq's garantiordning, der er skabt for at sikre forbrugerne på en let og enkel måde.

Du kan læse mere om garantiordningen hos Tekniq her.

Se derfor efter elmærket, og sørg for at vælge en professionel el-installatør næste gang, du skal have udført el-arbejde.

SA-EL's arbejdsmiljø er grønt

SA-EL Gruppen har som nævnt indført skrappe procedurer og foranstaltninger med KLS, med henblik på at skabe et godt arbejdsmiljø, der er til gavn for vore medarbejdere, og som samtidig tager hensyn til det miljø, der omgiver os.

Virksomheden gennemgår løbende en grundig screening af Arbejdstilsynet og har hver gang modtaget en grøn smiley som tegn på, at SA-EL Gruppen ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

Samtidig er den grønne smiley et signal til omverden om, at virksomheden har orden i sit arbejdsmiljø.

Vi har styr på sikkerheden … både for mennesker og miljø !

I SA-EL Gruppen tager vi sikkerheden for vore ansatte alvorligt, lige som vi praktisk vurderer vores effekt over for det omgivende miljø, og vi har i mange år arbejdet med at optimere vores processer og derfor benytter vi os blandt andet af KLS systemet idag.

KLS-systemet har til formål at sikre, at installationsarbejder udføres med størst mulig sikkerhed og kvalitet, og at den færdige installation lever op til de krav og anbefalinger, der er gældende jf. Stærkstrømsbekendtgørelsen.

KLS-systemet er fuldt implementeret i alle virksomhedens processer og tilgængeligt for alle medarbejdere.

SA-EL Gruppen ApS er det sikre valg 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din
el-opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vælg SA-EL Gruppen Aps

Autoriseret el-installatør 

Vi prioriterer høj service 

Mere end 40 års erfaring