SA-EL Gruppen ApS i dag

Vi udfører alle typer elektrikeropgaver – store som små

SA-EL i dag – en el-installatør i udvikling

I dag koncentrerer SA-EL sig om 5 fokusområder, hvor man råder over
stor specialviden og de fornødne kernekompetencer:

  1. Alarm og sikring 
  2. CTS-installationer 
  3. Spjældarbejde og service 
  4. Rådgivende el-projektering 
  5. Totalentrepriser for boligselskaber og ejendomsadministratorer

Rådgivende el-projektering til rådgivende ingeniør-firmaer og offentlige myndigheder

Siden 2004 har SA-EL leveret rådgivende el-projektering som underleverandør til bl.a. rådgivende ingeniørfirmaer og offentlige myndigheder.

Det er virksomhedens klare mål altid at levere el-arbejde af en faglig høj kvalitet i et stabilt og troværdigt samarbejde med vore kunder og samarbejdspartnere.

Medarbejderpleje og kompetenceudvikling

I SA-EL arbejder vi derfor bevidst på at skabe og fastholde en platform, hvor vore medarbejdere finder det både sjovt, udfordrende, rart og lærerigt at være på arbejde.

Vi er stolte af at kunne aflæse succesen i bl.a. den kendsgerning, at vore medarbejdere sjældent forlader virksomheden, tilfredshed blandt medarbejderne og interesse for kompetenceudvikling.

Virksomheden har i dag 14 ansatte, der udgør en fast stab af elektrikersvende med forskellige specialer og kompetencer samt et antal lærlinge.

Medaljer og topkarakterer til vores lærlinge

SA-EL ansætter normalt 1-2 lærlinge hvert år, og vi oplærer vore lærlinge til at tage ansvar, til at samarbejde med og spørge deres erfarne kolleger til råds, og vi tilbyder et uddannelsesforløb fyldt med meget afvekslende arbejdsopgaver.

Disse tiltag og arbejdsformer er formentlig en medvirkende årsag til, at alle vore lærlinge gennem de seneste par år har afsluttet deres uddannelse med medaljer og/ eller topkarakter.

 Vi udfører alt inden for el-arbejde, bl.a.

Ring nu på 38 88 19 09, og fortæl os om din el-opgave. Vi giver dig gerne faglig, relevant rådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vælg SA-EL Gruppen Aps

Autoriseret el-installatør 

Vi prioriterer høj service 

Mere end 40 års erfaring