Historien bag SA-EL Gruppen ApS

Vi løser alle typer elektrikeropgaver – store som små

Historien om SA-EL Gruppen ApS

2016 – Ny afdeling åbnes på Amager

Størstedelen af søsterfirmaet SA-EL Aps’ aktiviteter overflyttes til SA-EL Gruppen Aps og indgår herefter i et bredere udbud af tekniske og el-faglige aktiviteter.

2015 – Større samarbejde mellem SA-EL Aps og SA-EL Gruppen Aps etableres

2006 – Medejer, der har været i SA-EL siden 1978

I 2006 ændres ejerforholdene, således at Per Hansen bliver bestemmende medejer af virksomheden.

Per Hansen har været ansat i virksomheden siden 1978 og var overmontør, da Leif Werborg købte SA-EL, og han har således stor erfaring og indgående kendskab til virksomhedens kunder og tidligere udførte projekter.

Afdelingen på Ærø etableres i 2007.

2004 – Ejerskifte til el-ingeniør, stærkstrøms-ingeniør og rådgivende ingeniør

Søren og Lis Andersen ønskede at lade sig pensionere, og pr. 15. Juni 2004 overtog Werborg Holding ApS, der er 100 % ejet af Leif Werborg, virksomheden.

Leif Werborg var godt klædt på rollen som selvstændig el-installatør, idet han er uddannet som elektriker og stærkstrømsingeniør og har erhvervserfaring som rådgivende ingeniør og leder i store, internationale virksomheder indenfor bygningsautomatik, handel og facility management.

Leif Werborgs beslutning om at blive selvstændig bundede i et ønske om at bruge sine erfaringer til at skabe en fremsynet, effektiv, alsidig og ikke mindst meget serviceorienteret virksomhed inden for el-branchen.

1996 – Flytning til større lokaler 

I 1996 flyttede virksomheden til større lokaler på Philip Schous Vej 21, Frederiksberg, hvor SA-EL stadig har til huse.

SA-EL var i mange år en dominerende el-installatør på Frederiksberg med op til 12 ansatte elektrikere i perioder. Fra årene op mod årtusindeskiftet og indtil 2004 blev virksomheden dog droslet ned til at have blot 2-3 ansatte.

1976 – Lokal Frederiksberg-elektriker samt lampe- og installationsforretning

SA-EL blev etableret i 1976 som en lokal Frederiksberg-elektriker af el-installatør Søren Andersen, der sammen med sin kone, Lis, åbnede en lampe- og installationsforretning i Smallegade på Frederiksberg.

Små tyve år senere gjorde markedsforholdene det svært at drive en lille lampeforretning og parret besluttede sig for at nedlægge lampesalget og fokusere på el-installationsdelen af virksomheden.

 Vi udfører alt inden for el-arbejde, bl.a.

Ring nu på 38 88 19 09, og fortæl os om din el-opgave. Vi giver dig gerne faglig, relevant rådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vælg SA-EL Gruppen Aps

Autoriseret el-installatør 

Vi prioriterer høj service 

Mere end 40 års erfaring